Studio Zoost voorzien van audiovisuele presentatiemiddelen voor kwantitatief en kwalitatief marktonderzoek

  • Frank
  • 16-10-2018
  • Hospitality
Frank
16-10-2018
Hospitality

Inview Locatie BV richt zich op het faciliteren van interviewruimten voor kwantitatief en kwalitatief marktonderzoek. Aan de levendige ArenA Boulevard heeft Inview Locatie BV haar nieuwste vestiging geopend genaamd StudioZoost.

Onderzoeksruimten

Marktonderzoek kan het beste uitgevoerd worden op een locatie die hiervoor volledig is ingericht. StudioZoost voorziet in een centraal gelegen locatie die goed te bereiken is met de auto en het openbaar vervoer. De locatie biedt  verschillende mogelijkheden en ruimtes voor diverse onderzoeksvormen zoals kwantitatief en kwalitatief marktonderzoek. Hiervoor hebben de specialisten van AVisie alle benodigde audiovisuele apparatuur geïnstalleerd. 

De interview ruimten zijn voorzien van de benodigde apparatuur om het onderzoek te kunnen registreren. Zo zijn er microfoons in het plafond aangebracht om het gesproken woord vast te kunnen leggen. Het bijbehorende beeld kan geregistreerd worden middels een tweetal camera’s per interview ruimte. De eerste camera is geschikt om een volledig overzicht van de ruimte te krijgen en de tweede camera is boven de tafel gepositioneerd. Eventuele handelingen of onderzoeken op tafel kunnen hierdoor perfect worden vast gelegd.

Het onderzoek vraagt soms ook om de mogelijkheid om de participant een presentatie te tonen. Hiervoor is een 55 inch monitor aan de wand gemonteerd. De onderzoeker kan in de interview ruimte zijn laptop aan deze monitor koppelen.

Het camerabeeld, geluidsopname en eventuele presentatiebeeld zijn allemaal gekoppeld aan een uitgebreide netwerkrecorder. Deze netwerkrecorder slaat alle interviews digitaal op in het netwerk en/of USB stick. Tevens biedt deze recorder de mogelijkheid om de beelden direct te streamen.

Om de opnames achteraf goed te kunnen beoordelen, kan het noodzakelijk zijn dat je de expressies van de geïnterviewde in één shot gelijktijdig moet kunnen volgen met het gepresenteerde beeld van de laptop. Middels de ingebouwde “Picture in Picture” mogelijkheid hebben we eveneens kunnen voorzien in deze wens. Hierbij kan men zelfs zeer eenvoudig uit de diverse "Picture in Picture" mogelijkheden kiezen voor de gewenste vorm.

StudioZoost is een inspirerende, maar toch zakelijke omgeving waarin trendy en industriële elementen gecombineerd zijn met luxe en warmte. Direct in het eerste jaar is StudioZoost al doorgedrongen tot de top 5 beste vergaderlocaties van Amsterdam. Een onafhankelijk jury heeft op basis van design, faciliteiten, locatie en opties deze locatie beoordeeld en werd kortweg omschreven als “Een zeer inspirerende omgeving om ongecompliceerd te vergaderen".Bekijk projecten

— Project BinckBank voorzien van nieuw Narrowcasting systeem Bekijk project
— Project Gemeente Rhenen vernieuwt raadzaal met de nieuwste audiovisuele technieken Bekijk project
— Project Vergadercentrum Domstad wederom voorzien van nieuwe audiovisuele presentatiemiddelen Bekijk project

Vragen? Neem contact op!