Zo breng je Skype for Business naar de vergaderruimte

  • 29-01-2019
  • Skype for business

Inmiddels werkt ruim 80% van de mensen in groepen en om te kunnen samenwerken wordt gebruik gemaakt van collaboratie platvormen waarbij alle communicatievormen geïntegreerd zijn in één applicatie. Denk hierbij aan chat, aanwezigheidsinformatie, videoconferencing, documenten delen en telefonie. Dit stelt de medewerkers in staat om efficiënt te werken, zowel individueel als gezamenlijk.

Van de diverse beschikbare platvormen is Skype for Business momenteel veruit het meest gebruikte platvorm. Skype for Business is de opvolger van Microsoft Lync en is bij de meeste mensen wel bekend. Skype for Business werkt voornamelijk met persoonlijke licenties die geschikt zijn voor zowel desktop, laptop, tablet als telefoon voor individueel gebruik. Maar hoe kunnen we Skype for Business nou beschikbaar maken in je meeting ruimte? 

Bijgevoegd zit het bestand Whitepaper Zo breng je Skype for Business naar de je meetingruimte.pdf, voor het downloaden van de whitepaper vragen wij u om gebruik te maken van het volgende formulier.

aanvragen


Gerelateerde artikelen

Vragen? Neem contact op!