Waarom iedereen draadloos wil presenteren

• 14-07-2021
  • Draadloos presenteren
Niks is vervelender dan de vergaderruimte inkomen en erachter komen dat de kabel die nodig is om je laptop aan te sluiten ontbreekt. Je hebt VGA nodig maar er ligt alleen HDMI. Je hebt Displayport nodig maar er ligt alleen VGA en HDMI. Al je goede werk ten spijt moet je nu dus op zoek naar een adapter of vragen of je snel de presentatie op de laptop van je collega kan zetten. Wat veel mensen nog niet weten, is dat het mogelijk is om al deze ongemakkelijke momenten te vermijden. Onlangs heeft Barco onderzoek gedaan naar de dynamiek van stress door vergadertechnologie. Hierbij is een uitgebreide studie uitgevoerd om een analyse te kunnen maken van de stress die ontstaat om een vergadering op technologisch vlak te doen slagen. Voor dit onderzoek zijn er antwoorden verzameld van 1.000 kantoor medewerkers die vergaderingen leiden, bijwonen of presentaties geven. Er was hierbij een gelijkmatige verdeling over de leeftijdsgroepen van 18 tot 55 jaar en er waren evenveel mannen als vrouwen. In onze whitepaper hebben wij de belangrijkste resultaten uit dit onderzoek samengevat en lees je waarom juist draadloos presenteren vergaderstress kan verminderen. Of het nu gaat om presenteren vanaf een laptop, tablet of vanaf je telefoon, het presenteren moet simpel zijn. Ook zul je lezen waarom een draadloos presentatiesysteem zoal Clickschare hier perfect bij aansluit.
Bijgevoegd zit het bestand whitepaper-draadloos-presenteren.pdf, voor het downloaden van de whitepaper vragen wij u om gebruik te maken van het volgende formulier.

aanvragen

Vragen? Neem contact op!