Tekenen, Schrijven, Inspireren

De Samsung Flip is een 55 inch digitaal whiteboard waarop je samen met je team kan whiteboarden of werken aan verschillenden documenten. Dankzij een veelzijdige pivotmodus (rotatiemodus) en een ergonomische standaard kan de Samsung Flip zowel  verticaal (portret) als horizontaal (landschap) worden ingesteld. Ingebouwde sensoren activeren het scherm van de Samsung Flip als gebruikers het scherm naderen, een pen pakken of roteren tussen portret- en landschapsmodus. Hierdoor is de Samsung Flip direct te gebruiken en gaat er geen tijd verloren!

Lees meer Contact opnemen

De voordelen van de Samsung Flip

Dankzij de uitgebreide connectie mogelijkheden van de Samsung Flip, kun je samen met je team notities maken en delen in verschillende documenten.

De connectiviteit van Samsung Flip maakt een volledig gesynchroniseerde, gebruikersvriendelijke samenwerking mogelijk. Verbind je persoonlijke apparaten met het centrale scherm voor het interactief delen van content en maken van aantekeningen.

Samsung Flip biedt een consistente en heldere UHD-beeldkwaliteit, ongeacht de omgeving en het gebruikte apparaat. Open gemakkelijk een Word-, PowerPoint- of pdf-bestand met de geïntegreerde documentviewer op de Samsung Flip en geef de informatie direct draadloos weer op een extra digitaal display voor een groter publiek. 

Het slimme, gebruiksvriendelijke menu van Samsung Flip vergemakkelijkt navigatie zodat je toepassingen sneller kunt openen en de content direct volledig zichtbaar is.

Bewaar gesprekken en belangrijke content in de centrale opslagruimte van het display en deel eenvoudig met je collega's via mobiele en digitale kanalen.

Ieder bedrijf kan bovendien een unieke kijkervaring creëren door je eigen bedrijfslogo op het scherm op te slaan.

Dankzij Touch Out Control kunnen gebruikers hun persoonlijke apparaten synchroniseren met de digitale flipchart voor realtime weergave en bewerking. Aanpassingen op het centrale scherm worden automatisch weergegeven op het persoonlijke apparaat van de gebruiker en vice versa. Alle gebruikers zien hetzelfde.

Contact opnemen
collaboration
collaboration

Vragen? Neem contact op!