Volg ons op Twitter

Over Avisie

AVisie beschikt over productspecialisten op het gebied van audio, video en ict. Wij mogen ons dan ook met recht system integrator noemen. Onze specialisten adviseren u bij de inrichting van uw audiovisuele project. Onze organisatie is dan ook helemaal ingericht op het ontwikkelen en implementeren van maatwerkprojecten voor beeld en geluid.


 
Om uw project voorspoedig en volgens begroting te laten verlopen wordt er van ons uit altijd een vaste projectmanager aangesteld. Deze draagt zorg voor de totale planning en overlegt met de verschillende partijen zoals de opdrachtgever, de adviseurs, de E-installateur en de eigen technische dienst met als doel het gehele project op een zo efficiënt mogelijke manier te laten verlopen.


 
Alle apparatuur wordt door een eigen team van vakmensen met jarenlange ervaring bij u op locatie geïnstalleerd. Door deze professionele manier van werken kunt u er zeker van zijn dat de installatie van uw audiovisuele apparatuur tot in de puntjes wordt verzorgd.
 
Naast een gedegen opleiding en instructie, behoort een op maat geschreven handleiding tot één van de vaste onderdelen van ons opleverings-programma. Uniek in de audiovisuele markt is dat de oplevering geschiedt door een hiervoor speciaal opgeleide collega, die uitsluitend verantwoordelijk is voor de oplevering. Deze collega is dan ook uw aanspreekpunt tot dat het gehele project naar uw wens is opgeleverd.