Volg ons op Twitter

Nieuws

17-10-16 | Vacature

Ter versterking van het installatie team zijn wij op zoek naar een

AV installatie technicus

Wij zijn op zoek naar een enthousiaste en gedreven technische collega ter versterking van ons installatie team. Wij zijn een toonaangevende leverancier van audiovisuele apparatuur voor de zakelijke markt.

Het is een zelfstandige functie in een informeel jong bedrijf met zeer aansprekende producten en klanten.

Je dient te beschikken over een flexibele werkhouding gecombineerd met een nuchtere kijk op installatietechniek. Kennis van het audiovisuele vak is vanzelfsprekend een pré.

Ben je geïnteresseerd in deze vacature? Stuur dan je motivatie en CV naar info@avisie.nl. Voor meer informatie kun je contact opnemen met Marcel Suskind, tel. 0342-452860.


05-04-16 | Rabobank

Ook in 2016 is AVisie B.V. succesvol bij de Rabobank

Dit jaar hebben weer vijf verschillende lokale Rabobanken AVisie B.V. geselecteerd als audiovisuele partner voor de inrichting van de nieuwbouw. Sinds jaar en dag is de Rabobank organisatie een trouwe klant van ons bedrijf en wij zijn er dan ook zeer trots op om deze vijf nieuwe banken te mogen verwelkomen.


25-03-16 | "Financieel gezond" award

AVisie verkrijgt Graydon 'financieel gezond' Award

AVisie B.V. behoort tot de 3% van de best beoordeelden van het totale Nederlandse bedrijfsleven. Met dit certificaat laten bedrijven zien dat ze tot de top van financieel gezonde bedrijven behoren.

De beoordelingen voor het behalen van het certificaat zijn gebaseerd op de meest complete en actuele bedrijvendatabase van Nederland met 2 miljoen actieve bedrijven. Informatie bestaande uit omzetcijfers, jaarcijfers, kredietwaardigheid, betaalgedrag en de algemene bedrijfssituatie.


15-03-16 | Zaal reservering systeem

AVisie trots op nieuw zaal reservering systeem

Meetingroom is een zaal reservering systeem welke speciaal door AVisie is ontwikkeld voor de Apple iPad. De applicatie maakt planning van vergaderruimten inzichtelijk en geeft gebruikers de mogelijkheid een ruimte direct te reserveren.

Een greep uit de voornaamste kenmerken:

ruimte beschikbaarheid in één oogopslag duidelijk / direct reserveringen maken, verlengen en beëindigen / 2-weg koppeling met (onder andere) Microsoft Exchange / ruime mogelijkheden met betrekking tot notificaties (denk aan bijvoorbeeld het melden van problemen met AV apparatuur of het aanvragen van catering) / keuze uit 4 standaard grafische thema’s inclusief uw eigen logo (volledige aanpassing naar uw eigen huisstijl behoort tot de mogelijkheden) / ondersteuning voor iPad mini en iPads met Retina display.

Vraag gerust om een uitgebreide demonstratie bij ons of bij u op kantoor. Wij informeren u graag en volledig vrijblijvend over de mogelijkheden van ons systeem en zijn er van overtuigd dat u onder de indruk zult zijn van “Meetingroom”.


10-03-16 | iPad AV control

Bediening van al uw audiovisuele apparatuur middels een iPad of iPhone

Middels een door ons in eigen beheer ontwikkelde applicatie, is het vanaf nu mogelijk om al uw audiovisuele apparatuur te kunnen bedienen middels een iPad of iPhone.

Ziet u het al voor u? U komt de vergaderzaal binnenlopen met een iPad en dimt de verlichting tot in de juiste stand, u laat de zonwering zakken en aansluitend komt het projectiescherm geruisloos uit het plafond om de presentatie te kunnen starten. Vanzelfsprekend geeft u de presentatie draadloos middels dezelfde iPad.

Voor vragen over deze fantastische oplossing, neem gerust contact op met één van onze account managers.


17-02-16 | ClickShare

ClickShare

ClickShare van Barco maakt het draadloos connecteren van een laptop met een presentatie systeem een kwestie van één druk op de knop. Op ClickShare kunnen maximaal 25 gebruikers gelijktijdig worden aangesloten, waarvan er 4 op hetzelfde moment kunnen presenteren. Hierbij is er dan vanzelfsprekend dus sprake van een gesplitst scherm.


06-02-16 | Vidiwall

Indrukwekkend communiceren met vidiwalls

Met de introductie van thin-bezel monitoren, is de kwaliteit en betaalbaarheid van vidiwalls sterk toegenomen.

De vidiwall wordt in toenemende mate ingezet als sterk communicatie middel. Op plaatsen met veel omgevingslicht of daar waar een groot beeld gewenst is, biedt de vidiwall uitkomst.

De in de schermen ingebouwde vidiwall processor zorgt er voor dat elk scherm het juiste deel weergeeft van het totale beeld zodat er een groot beeld ontstaat.

Bij een groot aantal relaties hebben wij inmiddels dit soort oplossingen gerealiseerd en wij bedenken dan ook graag voor uw specifieke project de beste oplossing.