Volg ons op Twitter

Besturingssystemen

Het besturingssysteem van AMX speelt een cruciale rol in het eenvoudig houden van de techniek en het voorkomen van technisch gecompliceerde procedures. De voorbereidingstijd van de presentaties wordt tevens verkort doordat er minder handelingen nodig zijn om de techniek aan te passen aan de vereiste situatie.

De meest belangrijke criteria van deze centrale bedieningseenheid zijn eenvoud en betrouwbaarheid. De eenvoud zit in het feit dat iedereen ermee moet kunnen werken; geen complexe apparaten, maar alle bedieningspunten geïntegreerd in een centraal bedieningspaneel.

De benodigde software wordt door onze eigen software programmeurs op maat geschreven. Ook aansturing van de verlichting, verduistering en zelfs temperatuur regeling behoort tot de mogelijkheden.

Inmiddels hebben wij een eigen App ontwikkeld die verkrijgbaar is in de App Store. Deze App maakt het mogelijk om middels een iPad alle audiovisuele apparatuur te kunnen bedienen. Het is tevens mogelijk om middels een iPhone de bediening volledig te kunnen realiseren.